Moda

 

Sestre Anja i Nikolina Kvesić imaju prednost što su generacijski blizu pa uz slične poglede na svijet imaju i krug ljudi u kojem su skupa odrasle i koji je odlično prihvatio njihove poduzetničke pothvate. Ove dizajnerice odjeće su mlade, kreativne i pune ideja.

Nikolina je 1986., a Anja 1990. godište. Žive u Osijeku i 2014. godine su odlučile iskoristiti prednosti onoga čemu ih je baka naučila još u djetinjstvu, a to je šivanje. Iz ljubavi prema šivanju za sebe i prijateljice, ubrzo su osmislile brend koji je danas poznat i daleko izvan Osijeka. Bez obzira na veliki obujam posla, izrazito im je bitan kontakt s kupcima i taj dio uvijek odrađuje jedna od njih te se trude svakom klijentu posvetiti dovoljno vremena kako bi bile sigurne da je uz njihove savjete i preporuke, konačna odluka o kupnji upravo ono što njihove klijentice trebaju.  S tim osobnim kontaktom su stekle povjerenje velikog broja djevojaka i žena koje rado prate nove kolekcije i dočekaju ih s oduševljenjem.

Slika zaslona 2019-01-10 u 12.59.10

Jedna od Desiinia kolekcija

Ideja za otvaranjem vlastitog dućana i stranice gdje se mogu naručivati proizvodi bila je zajednička. Tako kaže Nikolina za portal „poduzetna.com“.  Dok su bile na ljetovanju i odmarale od predavanja, one su stvarale vlastiti biznis koji je postao pravi hit. Njihove haljine, majice i ostali komadi odjevnih predmeta sadrže dijelove čipke i volana koje su ujedino i njihov glavni detalj. Sa obavezama posla na početku su se zajedno bavile, ali s  vremenom kako je posao rastao morale su se podijeliti. Pa tako, Nina započinje razgovore sa klijenticama i preuzima narudžbe, dok Anja završava narudžbu i radi krajnje pripreme za slanje.

Ovim dvama prekrasnim sestrama i dizajnericama želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem radu, a njihov rad možete pratiti na Instagramu i Facebooku.

?>