Glazba

Ferragosto Jam ove godine ima jubilarku i vjerujemo da zbog toga ima pojačan program. Ponuda ove godine izgleda dosta privlačno, a imaju i zimsko zagrijavanje pod nazivom Ferragosto Winter Jam koji se održava 20. siječnja u Vintage Industrial Baru.

U toj večeri nastupaju Debeli Precjednik, Luka Tomaš (Kinoklub), Rochelle, Rochelle, Gužva u 16-ercu te Marin Šulentić iz Mašinka i Pavle Jovanović (Peek 3). Ulaznice za zimsko izdanje cijene se 45 kuna a na dan koncerta penju se na 60 kuna.

img_8428

Zimsko izdanje izgleda primamljivo, no ipak je sva pozornost bačena na glavno događanje od 3. do 6. kolovoza ove godine. Treba naglasiti da ove godine imaju jako dobar line-up. Kao posebno dobre izvođače subjektivno mogu izabrati imena poput Pips Chips & Videoclips, Lovely Quinces, Bad Copy, Domagoj Šimek (House of Pablo).

Uz njih nastupaju nimalo bolji ili gori Bajaga i instruktori, Elemental, Six Pack, Miki Solus, Laka, Mašinko i još par izvođača. U sve to ulaze i novopotvrđeni Sajsi MC i Luce. Posebno je to što dolazi i beogradski Repetitor koji je iznenađujuće dobar i kvalitetan bend koji je uspio na scenu vratiti alternativni rock.

unnamed

Uz ovakav line-up stvarno nije problem izdvojiti nešto novca, ipak se pruža sve i svašta. Orahovačko jezero stvoreno je za te predivne festivalske manifestacije, a cijene su dosta pristupačne. Ulaznice za ljetno događanje u prodaji su već neko vrijeme a sada se cijena zaustavila na 80 kuna. Ulaznice se mogu nabaviti u Dirty old shopu (Tratinska 18), Vintage Industrial Baru i Kavezu (Savska 160).

Sve u svemu mislim da će uspjeti nadoknaditi propuste od prošle godine, a zašto i ne bi, nije svake godine jubilarka.

 

?>