Glazba

Temperatura vani je sve niža što zahtijeva više slojeva odjeće, hrane, a i techna koji će nam zagrijati tijelo bolje od bilo koje veste ili džempera. Ponosno predstavljamo talentiranog Denija koji je u top 10 regionalnih techno izdanja, ujedno i organizatora nadolazećeg partyja u KKC Pixelu te ostale DJ-e koji će upotpuniti cijeli događaj.

“Producenti ne spavaju zimski san, već marljivo stvaraju opaki techno”

Deni Udorović iz Koprivnice, našao se osmi na listi top 10 regionalnih techno izdanja.  Deni je skratio je svoj dosadašnji pseudonim Phoenix Kraundler i objavio  tri nova naslova okupljena na izdanju Cosmos EP. Talentiranom Deniju koji tijekom svojih nastupa koristi setup  zavidio bi i Richie Hawtin. O njegovim produkcijskim vještinama u da ni ne govorimo jer su također na svjetskom nivou. Izdanje Cosmos EP možete podržati na portalu Beatport, ulomke poslušajte u ovdje.

47323818_2154142747970254_257601787542896640_n

Također, po prvi puta u Koprivnici održat će se Underground Fusion party, inače projekt koji se zalaže za promicanje nekomercijalne elektroničke glazbe, između ostalog techno, tech-house, deep-house i minimal glazbe. Ovo je njegova 10-ta godišnjica postojanja, a osnovao ju je upravo DJ Kraundler još 2008. godine te do sada organizrao spomenuti projekt u Čakovcu, Varaždinu, Zagrebu, Rijeci, Križevcima, Prelogu i Bjelovaru.

U KKC Pixelu zagrijat će nas student Medijskog dizajna Karlo Pavlović aka Time To Sl33p, nakon njega Antonio Podkrajac aka DJ Tronic te sve to upotpuniti organizator Kraundler. Pozivamo sve ljubitelje elektroničke glazbe da nam se pridruže prvom Underground Fusion partyju u Koprivnici i ujedno proslavi 10-te godišnjice postojanja projekta.

?>