DRUŠTVO

Volite okuse tradicijskih proizvoda? Već vam nedostaje miris pršuta i kiselog varaždinskog zelja? Ili ste jednostavno osoba koja voli pojesti i boraviti u dobrom društvu? Bez obzira u koju rubriku pripadate, svakako ne propustite ove subote, 13. travnja doći na obilježavanje Dana hrvatskih tradicijskih proizvoda.

Manifestacija će se održati ispred Županijske palače, ali i u njenom atriju na Franjevačkom trgu u Varaždinu. Vrata sajma otvorena su već od 09:00 sati, dok službeni program započinje u 11:00 sati.

Naime, Varaždinska županija po prvi puta sudjeluje u ovakvoj manifestaciji, a sve građane pozivaju da ih podrže svojim dolaskom. – Bit će prezentirano puno toga, od Istarskog pršuta, Međimurskog mesa z tiblice, Poljičkog soparnika, Varaždinskog zelja, Baranjskog kulena i još mnogih drugih delicija. – ističe posebna savjetnica župana, Natalija Martinčević te dodaje kako će sajam ujedno biti dobra promocija za naše OPG-ove i Kulturno umjetnička društva.

Ono što će sigurno razveseliti sve posjetitelje su jela koja su učenici Gospodarske škole pripremila upravo za njih, kako bi dašak sajma i njegovih okusa mogli ponijeti svojim kućama.

lč

?>