SVEUČILIŠTE SJEVER

Sveučilišni centar Koprivnica otvorit će svoja vrata svim zainteresiranim posjetiteljima 13. ožujka u terminu od 10-18 sati.

Dan otvorenih vrata namijenjen je srednjoškolcima, roditeljima, potencijalnim studentima Sveučilišta Sjever te svim zainteresiranima za rad Sveučilišta. Posjetitelji će moći iz prve ruke saznati sve što ih zanima o pojedinim odjelima Sveučilišnog centra Koprivnica, obići tonski studio, atelje, redakciju Pressedana te ostale prostorije. Osim toga imat će prilike sudjelovati na radionicama, razgovarati s profesorima i studentima te saznati kakav je studentski život na Sjeveru.

Uvodno predavanje, odnosno prezentacija „Život na Sjeveru“ održat će se s početkom u 10.30, 12.30, 13,30 te 16.30 u predavaonici A01.  Prezentacija bivših i sadašnjih studenata „Iskustva studenata na Sjeveru“  održat će se s početkom u 12.50 također u predavaonici A01.

U predavaonici A04 u 13.30 održat će se predstavljanje novog studijskog programa Tehnička i gospodarska logistika koji će se od jeseni izvoditi u Sveučilišnom centru Koprivnica.

U sklopu odjela Novinarstvo:

Radio Pressedan – novi „igrač“ u koprivničkom eteru, 11-18 sati, A11

Prezentacija studentskih TV emisija, 11-18 sati, A05

Kako se „programira“ igrani film, 13.30 sati, A02

U sklopu odjela Medijski dizajn:

Konzultativni pregled studentskih mapa za prijemni ispit, 11-18 sati, A102

Otvoreni atelje – umjetnička radionica, 11-18 sati, A103 (atelje)

Upoznaj tonski studio Sveučilišta Sjever, 11-18 sati, A03

Izložba radova scenografije i ostalih studentskih radova, 11-18 sati, 1. kat

U sklopu odjela Poslovanje i menadžment

„Radno mjesto kao Game docking station“ (Martina Golčić, direktorica, Koprivnički poduzetnik), 13.30 sati, A216

„Kreativnost ili kako iskoristiti ideje drugih za pokretanje vlastitog posla?“ (Bojan Koštić, Stručni suradnik za EU projekte, Koprivnički poduzetnik), 13.30 sati, A215

Radionica „Kako se pripremiti za intervju za posao?“, 13.30 sati, A207

 

Iako je Sveučilište Sjever organiziralo studente vodiče koji će voditi grupe učenika po Sveučilištu, svi posjetitelji mogu ga razgledati samostalno.

Kako bi posjetitelji lakše pronašli sadržaje koji ih interesiraju raspored Sveučilišta je sljedeći: slovo ispred broja, u ovom slučaju ‘A’ označava broj zgrade, Sveučilišni centar Koprivnica trenutno ima samo jednu zgradu tako da se oko toga ne treba brinuti. Zatim, dvoznamenkasti brojevi označavaju predavaonice u prizemlju, kod troznamenkastih brojeva prvi označava broj kata, a preostala dva broj predavaonice, tako bi na primjer A216 označavao drugi kat predavaonicu 16.

 

 

 

?>