Glazba

Udruga RockLive, jedna od članica Foruma udruga nezavisne kulture, ove subote u FUNK-u u Koprivnici organizira koncert bendova “Top Hat”, “21. vek”, “Me As Well” i “Kurve”.

Večer otvara mladi koprivnički punk/rock bend “Top Hat”. Počeli su sa svirkama ove godine te odradili nekoliko lokalnih koncerata. Sviraju većinom covere (Nirvana, Green Day, Ramonesi), ali će publici predstaviti i nekoliko autorskih pjesama.

toop

Bend “Top Hat”

“21. vek” novi je projekt Vaska Atanasoskog, koji je ponovno složio jedan sjetan i zanimljiv post punk bend. Ovaj projekt samo je nastavak onoga što su njegovi članovi stvarali u prijašnim bendovima (Bernays Propaganda, Xaxaxa), a u Koprivnicu dolaze u sklopu turneje kroz Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju.

21 vek

Bend “21. vek”

Karlovački hardcore punkeri “Me As Well” sviraju od 2006. godine i iza sebe imaju dva albuma (“No progress” i “Group Therapy”). Osim što su zanimljivi po svojem žanru, bas gitaru i vokal drži svestrana Maja (EOT, Manntra). U Koprivnici su održali energičan koncert 2011. godine i od tada ih koprivnička publika podržava i rado prati.

me as qwel

Bend “Me As Well”

Posljednji će nastupiti “Kurve”, trenutno vrlo aktivan bend koji svira gotovo svaki vikend po cijeloj Hrvatskoj. Za sebe kažu da sviraju galopirajući RnR/Punk, a do sada su objavili tri albuma od čega posljednji, „Na obali sreće“ u rujnu ove godine, pa u subotu možemo očekivati dosta novog materijala.

kurve

Bend “Kurve”

Bit će to posljednji ovogodišnji koncert u organizaciji Rocklive-a, ali se već sljedećeg vikenda u FUNK-u održavaju novi i koncerti projekcije filmova s DORF festivala.

?>