DRUŠTVO

Hrvatska mreža poslovnih anđela (CRANE) organizira, u suradnji s Gradom Zagrebom, najveću europsku konferenciju anđela – EBAN Winter University 2016, koja će biti održana 29. i 30. studenog.

Spajajući poslovne anđele, poduzetnike i startup kompanije, EBAN Winter University, osnovan od Europske mreže poslovnih anđela, održava se svake godine u drugom europskom gradu. Ovogodišnje izdanje nakon Helsinkija i Kopenhagena dolazi u zagrebačku dvoranu Vatroslav Lisinski.

Na konferenciji će se predstavljati nove ideje i trendovi, povezivati najuglednije poslovne anđele, opinion makere i poduzetnike iz cijelog svijeta te omogućiti networking sa stručnjacima iz raznih područja.

Samo neki od govornika koji sudjeluju na konferenciji su Bruce Dickinson (frontmen Iron Maidena, komercijalni pilot i poduzetnik), Johann Hansmann (najbolji europski early stage investitor), Dov Moran (izumitelj USB sticka), Tom Tyler (voditelji korporativnog i investicijskog odjela, Bloomberg), Peter Cowley (poslovni anđeo godine u Velikoj Britaniji), Frank Salzgeber (European space agency), Candace Johnson (predsjednica EBAN-a i jedna od 50 najmoćnijih žena u Europi) i mnogi drugi.

Dnevni raspored konferencije uključuje govore, panele i poruke od vodećih stručnjaka iz područja investicija i startupova koje će pružiti informacije i uvid u posljednje trendove svjetske startup scene. Dio programa bit će i Zagreb Connect, natjecanje za startupove u kojem će dvadeset finalista prezentirati na konferenciji. Nagradni fond za startupove iznosi 50 000 eura, a svi prijavljeni ulaze u online brošuru koja će se distribuirati poslovnim anđelima diljem svijeta. Posjetitelji također mogu očekivati razne mogućnosti za networking, promocije i zabave.

Aktivna podrška i sponzorstvo dolaze od strane predsjednice Kolinde Grabar – Kitarović i gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića dok su partneri konferencije HAMAG-BICRO i Izraelska ambasada koja će na konferenciju dovesti top 3 govornika iz Izraela. Očekuje se i prisustvo mnoštvo članova europskih vlada, gradonačelnika i utjecajnih osoba.

Više o konferenciji potražite na: http://bit.ly/EBAN_WU_2016.

 

?>