SVEUČILIŠTE SJEVER

Blagdanski duh mogao se osjetiti u Sveučilišnom centru Koprivnica, jučer 18. prosinca kada se održao božićni domjenak u kojem su sudjelovali profesori i studenti, ali i ostali djelatnici Sveučilišta.

Uvodni govor održao je prof. Krešimir Buntak, pročelnik odjela za Poslovanje i menadžment čiji studenti su ujedno i organizatori ovog događaja. Nakon uvoda, došao je red na proglašenje najboljih profesora, administratora te studenata svih smjerova i godina studija koji su za svoja postignuća dobili nagrade. Pobjednici su zatim održali karaoke, međutim, ubrzo su se priključili i ostali.

Za vrijeme domjenka također se mogla razgledati izložba od 60-ak radova koju su organizirali studenti – Leona Vertuš i Sven Tomašić, a pomagali su im Lea Zrinščak i Lucija Glavina. Radovi su prvenstveno kreacije studenata medijskog dizajna, ali je bilo izloženo i nekoliko radova studenata novinarstva. Između ostalog mogla se su vidjeti dva video uratka, brojne fotografije, crteži i plakati.

-Cilj izložbe bio je pozvati studente da pokažu ono što ih zanima, odnosno nešto što rade u slobodno vrijeme, a da se ne tiče fakultetskih obaveza. – ističe Leona Vertuš, jedna od organizatora izložbe.

Hrane, pića, veselja i dobre atmosfere nije nedostajalo što možete vidjeti i u galeriji fotografija.

Foto: Luka Antunac
?>