Glazba

Baby Lasagna

Hrvatski predstavnik Eurosonga, Baby Lasagna, jučer je iznenadio svojim fantastičnim nastupom i uspio se plasirati u finale Eurosonga. Baby Lasagna oduševio je svojim nastupom i pjesmom Rim Tim Tagi Dim. Nastupio je sedmi po redu, a publika u dvorani pjevala je s njim u glas te plesala njegov poznati ples koji je osvojio cijelu naciju.

Jučer, u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga, nastupalo je 15 zemalja koji su se borili za prolazak u finale. U finale su prošle sljedeće zemlje: Hrvatska, Portugal, Srbija, Slovenija, Ukrajina, Litva, Finska, Cipar, Irska, Luksemburg. Također nastupali su natjecatelji koji imaju izravan prolazak u finale, a to su Njemačka, Ujedinjeno Kraljevstvo i Švedska.

“Sretan sam što se nastup svidio publici i što smo prošli u finale. Sve ovo je jedno novo iskustvo koje ću pamtiti. Jedva čekam nastup u subotu. Hvala još jednom svima na podršci!”, izjavio je Baby Lasagna.

Na društvenim mrežama osvanuo je video gdje u press sobi, za vrijeme nastupa Hrvatske, novinari pjevaju i plešu uz pjesmu Rim Tim Tagi Dim.

Druga polufinalna večer je u četvrtak 9. svibnja gdje će nastupati preostale države, a to su: Grčka, Malta, Albanija, Švicarska, Češka, Austrija, Danska, Armenija, Latvija, San Marino, Gruzija, Belgija, Estonija, Izrael, Norveška, Nizozemska te izravni finalisti Italija, Francuska i Španjolska. Finalna večer Eurosonga očekuje nas u subotu, 11. svibnja.

Želimo svu sreću našem predstavniku!

Više informacija o Eurosongu potražite na njihovoj službenoj stranici.

?>