Moda

Vjerojatno ste čuli da je zmija kao znak razdora, znak straha i fobije kod mnogih. Često se kaže da skrivaš nešto kao zmija noge. Toliko značenja, ali samo jedan modni – „Zmijski uzorak je must have sezone!“

Zmijski uzorak u kombinaciji sa crnim, zmijski uzorak sa bijelim, zmijski uzorak u kombinaciji sa zmijskim uzorkom! Sve polazi! Donosim vam nekoliko odjevnih komada koje sam pronašla u poznatim trgovinama.

 

Bluza iz Zare sivkastih tonova, lako se kombinira uz crne hlače i tamnije traperice.

 

Slika zaslona 2019-01-09 u 11.29.12

 

Smeđe čizmice iz Pull&Beara, idealne za kišne i tmurne dane.

 

Slika zaslona 2019-01-09 u 11.29.21

Sako iz Stradivariusa za poslovni look.

Slika zaslona 2019-01-09 u 11.29.36

 

 

Ova kratka suknja iz Bershke, odlično pristaje uz jednobojni pulover ili lepršavu bluzu!

 

 Slika zaslona 2019-01-09 u 11.29.44

Prelazimo na modne dodatke, za kojima pati svaka žena.

Je li mi stvarno treba još jedna torbica? Jesu li mi stvarno ove naušnice bitne za daljnju egzistenciju? Pa odgovor je uvijek i zauvijek DA DA i DA! Ma nema veze drage moje, možemo preživjeti i ako nam isključe struju, makar imale samo paštetu u frižideru. Ali sa tugom, boli i osjećajem krivnje do kraja života, zbog propuštene prilike da kupimo baš zadnju torbicu na popustu ili naušnice koje će nam podići modnu kombinaciju, e s tim se ne bi mogla nositi!

Ne brinite se, da nam ne bi isključili struju i da nam se dnevni jelovnik ne bi sastojao od jetrene paštete, pronašla sam za vas poslasticu za sam kraj! Dvije slatke torbice, uljudne cijene, naravno našeg najdražeg zmijskog uzorka!

Slika zaslona 2019-01-09 u 11.30.21

 

 

 

 

 

 

 

Bluza iz Zare sivkastih tonova, lako se kombinira uz crne hlače i tamnije traperice.

?>