Hrana

Srijeda, 14. lipnja, službeno je zadnji dan nastave. Studenti su zajedno s profesorima odlučili simbolično uz roštilj oprostiti se od ove akademske godine.

Roštilj se priprema ispred zgrade fakulteta na koprivničkom Kampusu, gdje je, prigodno, okupljen i veliki broj studenata. Druženjem na suncu i uz miris pečenja smanjuje se stres pred ispitne rokove.

Pripremljeno je i natjecanje za najbolji roštilj u kojem prva tri mjesta dobivaju i nagrade, a za ocjenu kvalitete zaslužan je okupljeni stručni žiri koji čine pojedini profesori, ali i studenti Sveučilišta Sjever sa svih smjerova.

Osim roštilja, na prvom katu je otvorena izložba radova studenata treće godine novinarstva i medijskog dizajna, koji su izrađeni u sklopu kolegija Vizualna komunikacija i novi mediji, a koji su bili predstavljeni u zagrebačkom SC-u u sklopu StudentCutsa.

Kako sve to izgleda, možete pogledati u bogatoj fotogaleriji.

Foto: Krešo Puklavec
?>