Uncategorized

U subotu, 23. svibnja, u Sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica održano je natjecanje u standardnim i latinsko-američkim plesovima za 4. „Trofej grada Koprivnice“. Nastupilo je stotinjak parova iz 21 kluba. Osim natjecatelja, publici su se predstavili i polaznici plesne škole ŠPK „Koprivnica“, sportska grupa u formaciji te koprivničke mažoretkinje.

Trofej grada Koprivnice u latinsko-američkim plesovima u najjačoj kategoriji osvojili su Filip Debelec i Marijeta Rimay iz Siska, a u najjačoj kategoriji u standardnim plesovima pobijedili su Bruno Gale i Lora Lonić  iz Varaždina.

Iz ŠPK „Koprivnica“ nastupila su četiri para. Ivan Komušanac i Gabrijela Zagorščak osvojili su zlata u obje discipline u kategoriji „osnovci D3“. Zlato u kategoriji latinsko-američkih plesova također je osvojio par Fran Sinković-Barbara Vukotić u kategoriji „osnovci D1“. Luka Đaković i Nicol Eršeg osvojili su srebro u standardnim plesovima, dok su u latinsko-američkim plesovima osvojili brončanu medalju. Josip  Betlehem i Karla Šmitlehner su u kategoriji mlađe mladeži u standardnim plesovima završili na četvrtom mjestu, ali su u latinsko-američkim plesovima osvojili srebrnu medalju

Organizatori natjecanje su Hrvatski športski plesni savez i Športski plesni klub Koprivnica pod pokroviteljstvom Grada Koprivnica. Nagrade je uručila gradonačelnica Vesna Želježnjak.

?>