Zabava

Rukometaši Prvoga plinarskog društva Zagreb poraženi su u četvrtfinalu Lige prvaka rezultatom 23:25 od gostujuće Barcelone na utakmici odigranoj 9. travnja u zagrebačkoj Areni.

PPDZ nije uspio doći do željene pobjede unatoč fantastičnim obranama 22-godišnjeg Filipa Ivića i ubojitosti najboljeg strijelca utakmice Luke Stepančića koji je u mrežu gostujućih zabio devet golova. Sa šest pogodaka, Nikola Karabatić bio je najuspješniji Barcelonin strijelac. Najbolju priliku za izjednačenje domaći su propustili u 58. minuti i tako su Barceloni osigurali prolazak u polufinale.

Unatoč tome što su pojedinci željni zarade besplatno podijeljene karte prodavali neposredno prije utakmice, i to po cijenama koje su dosezale i 300 kuna, praznog mjesta u dvorani nije bilo. Prepuna Arena s preko 15.000 navijača vjerno je bodrila svoju momčad svih 60 minuta. Pjesma, uzvici pa i plesni pokreti nisu prestali ni nakon 15. minute kada je Barcelona prešla u vodstvo koje je trajalo do samog kraja.

Utakmicu nije propustila ni predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović koju su okupljeni navijači nagradili pljeskom i ovacijama prilikom ulaska u dvoranu. Raspoložena predsjednica strpljivo je pozirala sa svim navijačima koji su za fotografiju čekali u redu.

Atmosferu i doživljaje s utakmice možete pogledati u galeriji fotografija.

?>