Studentice Sveučilišta Sjever predstavit će promotivni video upravi Podravke
FOTO: Predstavljanje pobjedničkog videa/Valentina Međeral
Na Sveučilištu Sjever u Koprivnici u tijeku je Connect Week, a studenti su na otvorenju predstavili promotivne radove u suradnji s Podravkom. Njihovi radovi predstavljeni su žiriju koji je trebao izabrati najbolji projekt za svaki od proizvoda. Za Lino Ladin kikiriki maslac promotivne video sadržaje radili su studenti druge godine Komunikologije, medija i novinarstva.
Studentice Dorotea Spevec, Bojana Škorić, Ema Balaško i Anja Mijatović snimile su native video u kojemu promoviraju novi Lino Lada kikiriki maslac. Žiri je odlučio da je njihov video najbolji te su ostvarile priliku predstaviti svoj video upravi Podravke.
Autori: Dorotea Spevec, Bojana Škorić, Ema Balaško i Anja Mijatović
– Rekla bih da, nismo očekivale, ali smo zapravo vjerovale u svoj rad. Uzele smo primjer s palačinkama zato što je to mladima najbliže. Generalno, kikiriki maslac ide uz sve i najbolje se zapravo slaže uz palačinke. Zadovoljne smo zapravo kako je to na kraju ispalo i veselimo se izlaganju pred upravom Podravke – rekla nam je Ema.

FOTO: Prezentacija pobjedničkog videa/Valentina Međeral
Lino Ladin kikiriki maslac studenti su prikazali trima videima koje su prezentirali žiriju i studentima. Jedan od predstavljenih videa izradili su Domagoj Jambres, Marghareta Rajh, Hrvoje Povijač i Tina Novak. Oni su kikiriki maslac uklopili u video prilog u kojemu peku božićne kolačiće.
– Odlučili smo se konkretno za krašuljice jer ih volimo. Spojili smo ugodno s korisnim. Odlučili smo prikazati to u obliku televizijskog priloga jer nam je to bilo najjednostavnije. Bilo nam je stvarno zanimljivo i uživali smo tome te smo zadovoljni ishodom – dodao je Domagoj.

FOTO: Predstavljanje televizijskog priloga/Valentina Međeral
Također, svoj video prezentirale su i studentice Dorotea Sitar i Jelena Labazan. One su osmislile video u kojem su izradile čokoladne kolačiće s punjenjem od Lino Ladinog kikiriki maslaca. Publici su privukle pažnju zadnjim kadrom u kojemu jedu kolačiće ispred Eiffelovog tornja u Parizu.
– Napravile smo jedan zabavan video za TikTok i odlučile smo ga povezati s Parizom jer je nakon toga uslijedilo putovanje tamo. Mislile smo da bi to bilo jako zgodno, od kuhinje do Pariza. Odlučile smo raditi baš ovakve kolačiće jer su jednostavni i to je nešto što treba studentima, brzina i jednostavnost – izjavila je Jelena.
– Mogu reći da nam je u Parizu stvarno bilo prelijepo i jedino što bih dodala je da je Eiffelov toranj ljepši uživo – zaključila je Dorotea.

FOTO: Predstavljanje videa Dorotee i Jelene
Suradnja Podravke i Sveučilišta Sjever omogućila je studentima da pomoću svojih radova dobiju uvid u realni poslovni svijet, a tomu je odlično poslužio Connect Week. Čestitamo Dorotei, Bojani, Anji i Emi te ostalim studentima na uspjehu.