Studenti

Svečana promocija

Održana je svečana promocija prvostupnika i magistara Sveučilišta Sjever u četvrtak, 20. lipnja, u Koprivnici. Cijeli događaj pretvorio se u jednu slatku priču. Na kampusu su se okupili i njihovi ponosni roditelji, prijatelji i profesori kako bi proslavili završetak studija i početak nove životne faze.

Ceremonija je bila jednostavna, ali emotivna. Promoventi su, odjeveni u akademske halje, koračali prema pozornici gdje su primili svoje diplome. Osmijesi, zagrljaji i suze radosnice obilježili su ovaj poseban trenutak za mnoge obitelji. Svečana promocija u Koprivnici pokazala je kako se jednostavno i dostojanstveno može proslaviti važan životni korak. Sveučilište Sjever još je jednom dokazao da zna kako podržati i slaviti uspjehe svojih mladih ljudi. Za mnoge je ovaj dan bio početak novog poglavlja. Neki su već imali planove za nastavak školovanja, dok su drugi planirali započeti svoje karijere. Bez obzira na planove, svi su dijelili osjećaj sreće.

Nakon svečane dodjele diploma, uslijedilo je veselo druženje. Uzvanici su uživali u opuštenoj atmosferi, razmjenjivali dojmove i planove za budućnost. Prvostupnici i magistri iskoristili su priliku za fotografiranje s obitelji i prijateljima, bilježeći ovaj poseban dan za uspomenu.

Promociju su dodatno začinili reporteri Nove TV, koji su snimali svaki trenutak i ispitivali studente i profesore. Studentima su postavljali pitanja o njihovim planovima za budućnost, dok su profesori ponosno govorili o svojim uspješnim studentima.

Promoventima želimo mnogo sreće i uspjeha u svim budućim pothvatima. Čestitke i sretno na novom putovanju!

?>